dimecres, 17 de maig del 2017

Per quedar bé

Per quedar bé has dit moltes vegades coses que no creies i has callat sovint el que pensaves. En moltes ocasions has deixat de fer allò que trobaves adient i massa cops has actuat com no volies.

Per agradar el altres has promès coses que sabies que no compliries, has rigut ocurrències que no t’han fet gens de gràcia. Has assentit a opinions amb les que no estaves de cap manera d’acord, tot sense ganes i només per quedar bé.

Per satisfer algú has assistit a infinitat d’actes que no t’interessaven, mil vegades has expressat simpatia a individus que et queien fatal, has aguantat converses -i monòlegs- amb personatges insuportables.

I és que al final, quan ho repasses bé, resulta que cada dia hi ha coses que dius i fas més per quedar bé que no perquè t’interessin de ver.

Per quedar bé portes dues hores pensant i escrivint aquestes paraules en tost de mirar el futbol que estan donant ara mateix per la tele i que és el que realment t’agradaria fer.

I fas veure que t’interessen els teus lectors i la seva opinió, i que és quan escrius i et comuniques que et sents realitzat i feliç...

I ara te n'adones, quan ja és massa tard, que si el que volies era quedar bé, el més intel·ligent hauria estat no haver publicat mai aquesta confessió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els dissabtes, el cartó

Els dilluns, els envasos lleugers, els dimarts, la matèria orgànica… Quan has de fer munts dels diferents productes que rebutges -plàstics, ...